Kundeanbefalinger
1 (2).jpg
”Kjempefornøyd. For første gang at jeg kjørte ned mot 0.5l mila. Og bilen mista festet når jeg dro på fra 1.gir“

– Alfa Gulietta

1.jpg
”Reist hjem med 265 Hk, Kom med 224, Sparer over 10% drivstoff i tilegg!“

– Mercedes Viano

2016-03-29 17.01.19.jpg
”Kom med 116 Hk. kjørte hjem med 153 og i tillegg 30% mere NM helt fra kjelleren. “

– Toyota Previa

2015-11-04 08.20.24.jpg
”Hei. Ny pers i lavt forbruk Krs-Oslo,uten en gang å prøve. Ned fra 0,54 til 0,50 pr mil. Langt mere komfortabel kjøring med mindre giring og godt bunndrag. Ikke minst deilig å kjenne at det sparker litt ekstra når man drar på. Takk for bra jobb!“

– Berlingo Hdi

2015-04-21 17.08.48.jpg
”“

Subaru Impreza

DSC00067.JPG
”Bra! Bilen ble som om den er originalkjøpt med en større motor. I tillegg bruker den mindre diesel på vanlig kjøring. “

– Mercedes C 220 CDI

DSC00008.jpg
”Dette funka bra!“

– Mercedes E 280

båtg.png
”Resultater på min båt er økning av toppfart fra 35,5kn til 38,9kn og i marchfart på 32,5kn er dieselforbruk uten chip 60liter/time og med chip 52 l/h“

– Volvo D6 370

P6190095.JPG
”Kom med en A4, gikk igjen med noe som minnet mer om en S4. Nå blir det lang tur til Tyskland :)“

– Audi A4 2010 143 HK

PA290001.JPG
”Kjøpte chipen for å spare drivstoff, noe som funket meget bra. Den ekstra effekten var bare et pluss. Mvh Jan.“

– Mercedes Jan

Finn din bil
Traktor / båt

Betingelser og garantier

Definisjoner

Kjøper er den personen som fysisk kjøper en vare av BestChip.no

Selger er Sørlandets bil og import as, c/o Bestchip, Bosmyrkollen 2, 4620 KRISTIANSAND S


100% fornøyd garanti innen 14 dager fra ordre.

Bestchip.no ønsker deg kun som kunde hvis du er veldig godt fornøyd med oss. Vi gir deg derfor 14 dager til å teste både våre produkter og oss som leverandør.
Du trenger ingen grunn for å returnere til oss! Varene må selvfølgelig leveres i 100% uskadet stand, dette gjelder også riper etc.

Ved all feilforsendelse, om det er kunden som har bestilt feil, eller om det er Bestchip som har sendt feil. Så må sent vare fra oss først returneres før vi kan sende riktig vare til kunden.Retur prosedyre til Bestchip.no

Brukes ved ”100% fornøyd garanti innen 2 uker” eller ved evt. feil på ett produkt.

Du må da: 

1:  

Returnere varen til:

Sørlandets bil og import as, c/o Bestchip, Bosmyrkollen 2, 4620 KRISTIANSAND S.


innen 14 dager fra mottak.

2:Du MÅ husk å oppgi både ordre nr fra oss og navnet ditt som bestillingen stod på. ( ordre nr. får du på bekreftelses mail ved bestilling, og utenpå forsendelsen ved mottak )

3:

Bruk sporings nummer på sendingen slik at det aldri blir tvil om at vi har mottatt den! ( forsvunnet vare i posten ved retur er kundens ansvar! )
Det skal brukes " Posten " ved retur forsendelser.

4:  Varen må returneres i uskadet original stand, både kabelsett, prøvelampe og tuningmodul.

5:  Vær tydelig i din kommunikasjon: Grunnen for returen, beskriv dette - VEDLEGG DETTE I RETUR FORSENDELSEN- slik at vi kan gjøre det som skal gjøres korrekt med en gang. Det er ikke nødvendigvis samme person i firmaet du har kundekontakt med som henter og returnerer post. Gjelder det retur, så oppgi konto nr. hvor du ønsker beløpet utbetalt.

6:  Er varen skadet / ripet el lign slik at den ikke kan selges videre til ny kunde som nytt produkt vil det fratrekkes vanlig salgspris. Mao kr. 1.250,- for chipmodulen eller kr. 1.250,- for ledningsettet.. For ytterlig manglende deler vil det fratrekkes ett beløp tilsvarende kostnaden for Bestchip.

BestChip vil umiddelbart ved mottak etter ovennevnte punkter returnere dine utlegg.

Hvis en returnerer senere enn 14 dager uten forhånds godkjenning, forbeholder vi oss til å tilbakeholde deler av innbetalingen. 


Hvis disse punktene ikke er utført, regnes ikke returen som korrekt og tilbakebetaling vil ikke finne sted!


Produktinformasjon

På BestChip.no opplyses alle varers vesentlige egenskaper. Spørsmål utover dette kan stilles på mail til kundesenter@bestchip.no

Vi tilstreber å gi våre kunder en så korrekt informasjon som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive og trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på våre nettsider. 


Priser

Alle priser kan justeres. Det er normalt den prisen som er oppgitt i bestillings øyeblikket som er gjeldene. Dog taes det forbehold skulle det være feil listen slik at det er opplagt at prisene er feil. Alle oppgitte priser er inklusive 25 % moms - Norge. 


Bestilling

En avtale mellom kjøper og selger er først bindene når BestChip.no har mottatt en formell bestilling og varen er betalt i sin helhet av kjøper. Vi forbeholder oss retten til å kansellere din ordre dersom produktet er utsolgt eller ikke kan leveres etter Deres ønske. Ved en utsolgt situasjon vil du få melding om dette.


Betalingskort

Vi tar imot følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Vi kan også sende varene i postoppkrav. Reell frakt, betalings og ekspedisjonskostnader tilkommer.

De konto opplysninger du oppgir ved kjøp av en vare, kan ikke leses av BestChip.no, eller andre. De blir sendt direkte til BBS (bankenes betalings sentral) i kryptert tilstand, og kan kun leses av BBS.


Risiko ved forsendelse

Først når varen er i kjøpers besittelse, overtar kjøper ansvaret for varen. Ved retur bærer kunden ansvaret frem til den er hentet ut av Sørlandets Bil og import as på posten. ( ref punktet over- retur prosedyrer )

Uavhentet og/eller kansellert forsendelse

Ved uavhentet eller avvist forsendelse etter den allerede er sendt fra oss vil det tilkomme et gebyr tilsvarende våre utgifter for utsending og retur av varen. Dette gebyret varierer etter adresse og land. Til informasjon ligger dette på ca 100 kr hver vei for vanlige forsendelser i Norge per 01.07.2022.

Reklamasjon

Kjøper har i følge kjøpsloven 2 års garanti fra fakturadato på fabrikasjonsfeil, materialfeil og mangler. Reklamasjonsretten dekker ikke feil eller skader som oppstår på grunn av riper, slitasje, feil bruk eller inngrep ut over de justeringer som er spesifisert i bruksanvisningen. Fakturaen skal fremlegges som kvittering ved bruk av reklamasjonsretten. Hvis det oppdages feil eller mangler må kjøper innen rimelig tid gi BestChip.no melding om dette.


Undersøkelse av varen

Etter at du har mottatt varen, bør du, så snart som mulig, undersøke om varen er i samsvar med bestillingen. Om varen er blitt skadet under transport, om varen ellers har feil eller mangler.


Ansvarsfraskrivelse

BestChip har intet ansvar for varer og produkter det gis tilgang til igjennom linker fra BestChip sine hjemmesider, da disse er utenfor BestChip sin kontroll.

BestChip er ikke erstatningspliktig for tap som følge av forsinkelser som ligger utenfor BestChip sin kontroll,

Bestchip gir kun garantier for varer som direkte selges av BestChip. Ikke for skader på andre ting eller følge skader som kommer pga bruk av våre produkter etc.

Vi vil også opplyse om at endring av HK/ Nm og avgass utslipp er avgiftspliktig for eier / bruker av bilen. Bestchip.no fraskriver seg ethvert ansvar vedr. ekstra kostnader som bil eier / bruker måtte pådra seg grunnet bruk av vårt utstyr.


Forbehold om endringer

Bestchip forbeholder seg retten til å ender regler, betingelser og priser som gjelder for disse sidene.

 

Flere artikler om chiptuning:
180658221.jpg
CHIPTUNING OG TEKNOLOGIFORSPRANG

En komplett  tuning av din motor vil si at en rekke parametere på din motor kan og må endres. For å oppnå maks effekt, ved 100% gasspådrag, så må en så gjøre det maksimale innen alle områder en endrer på motoren.

Les mer »
MONTERING
Den medfølgende monterings anvisningen forklarer enkelt - på Norsk, - med bilder- hvordan du finner riktig kontakt som skal benyttes, og hvordan du så monterer ditt tuning sett korrekt.
Les mer »
EKTE TYSK PRODUSENT!
Vår tyske produsent er en av Tysklands desidert største chiptuning produsenter av chipsett. Faktisk så leverer de også til andre som kaller seg produsenter. Her ligger også noe av hemmeligheten til hvorfor vi kan levere den beste kvaliteten til den beste prisen.
Les mer »
ØNSKER DU Å TILPASSE EFFEKTEN SELV?

Med chiptuning søker man hele tiden å øke effekten mest mulig uten at bilen går i nødmodus. For å sikre dette så må også tuningen ”gå av” når turtallet går over en gitt grense. Denne grensen varierer fra bil til bil.

Les mer »
.

Sørlandets bil og import AS |
Bosmyrkollen 2 |
4620 Kristiansand S |
Tlf. +47 970 570 16 |
Org.nr. 993 551 384
Verified by VisaMastercard SecureCodeSvea Web PayPaypal

Solution by Dots | Powered by Makeweb!